Skip to navigation

Partners

Industrial Design & Prototyping

NPK Industrial Design


Een sterke partner in de ontwikkeling, het ontwerp en de realisatie van zeer uiteenlopende producten voor het merk en de markt waar onze opdrachtgevers zich op bewegen. Strategische advisering betreffende merk en markt, conceptontwikkeling, engineering en supplymanagement behoren tot het dienstenpakket.
Op essentiële aanvullende gebieden wordt samengewerkt met partners; enerzijds op gebied van marketing en sales, anderzijds op het het gebied van technologie, purchase en realisatie. 

NPK is actief in de volgende designsectoren:
Industrial design: professional, consumer, home & office
Public design: infrastructure, signage, street furniture & lighting
Graphic design: infographics, corporate identity, packaging & display

Het bureau staat bekend om zijn innovatiekracht, originaliteit, kennis, precisie en pragmatische aanpak. Juist de combinatie van innovatief denken, creativiteit en systematisch werken levert hoge toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. Onze aanpak heeft geleid tot eenvoudig te produceren oplossingen waarmee producten zich onderscheiden op zowel de professionele- en consumentenmarkt als voor toepassing in de openbare ruimte. 

NPK industrial design werkt nauw samen met NPK products in Leiden en Hong Kong betreffende het uitbesteden van productie voor onze opdrachtgevers in Europa en China. 

NPK heeft 50 medewerkers en vestigingen in Leiden, Nederland, en Hamburg, Germany.

www.npk.nl  

Recente Projecten