Skip to navigation

Van concept tot marktintroductie

Uw idee

U bent uitvinder, ondernemer of technostarter en heeft een briljant idee. Een gat in de markt, een technische innovatie voor de business-to-business markt, een interessante propositie voor een nichemarkt of een commercieel product voor de consumentenmarkt . Maar hoe zet u datgene wat in uw hoofd zit ook daadwerkelijk in die markt? Goede ideeën bedenken is één ding. Maar het concreet en succesvol in de markt zetten van een innovatief product of nieuwe dienst vergt aanvullende expertise. BBDG biedt u die door een jarenlange ervaring in marktanalyse, productontwikkeling en marketing te combineren met een praktische en resultaatgerichte aanpak. Die combinatie is onze toegevoegde waarde.


Bij BBDG is uw idee of uitdaging in goede handen. Wij beoordelen snel of uw idee al marktrijp is en ondersteunen uitvinders, ondermers en technostarters actief bij het doorontwikkelen. BBDG stelt een businessplan op en kan precisie ondersteuning bieden die bij uw specifieke project nodig is. Op basis van maatwerk dat alleen een compact, toegewijd team u kan bieden.


Op deelgebieden werken wij samen met gerenommeerde partners in disciplines als industrieel design, financiering, productie en marketingcommunicatie.

  

Recente Projecten